Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
La 2 octombrie 2015, în cadrul sesiunii plenare, APCE a adoptat Rezoluţia 2080 cu privire la regîndirea strategiei anti-doping.
La 2 octombrie 2015, în cadrul sesiunii plenare, APCE a adoptat Rezoluţia 2079 cu privire la egalitatea şi responsabilitatea părintească comună şi rolul taţilor.
La 1 octombrie 2015, în cadrul sesiunii plenare, APCE a adoptat Recomandarea 2081 şi Rezoluţia 2077 privind abuzul de detenție preventivă în statele părți la Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
Rezoluţia a fost adoptată în cadrul sesiunii plenare de toamnă, desfăşurată în perioada 28 septembrie- 2 octombrie 2015.
La 30 septembrie 2015, în cadrul sesiunii plenare, APCE a adoptat Recomandarea 2079 şi Rezoluţia 2075 cu privire la implementarea Hotărârilor CEDO de către Statele părţi.
Căutare
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida