Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
Biblioteca virtuală
Studiul analizează implicațiile trecerii publicității electorale pe internet, în special în ceea ce privește cheltuielile electorale și a tehnicilor de publicitate discutabile bazate pe micro-direcționare a alegătorilor cu mesaje personalizate.
Studiul cuprinde  un inventar actualizat al normelor de finanțare a partidelor în statele membre ale Uniunii Europene,  o trecere în revistă a reglementărilor emise privind campaniile de referendum.
Sursa: GRECO
Grupul de State împotriva Corupţiei (GRECO) al Consiliului Europei a publicat un Supliment la cel de-al Doilea Raport de Conformitate cu privire la Republica Moldova, adoptat în cadrul celui de-al Treilea Ciclu de Evaluare.
Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei a examinat, la 21 octombrie 2015, o recomandarea cu privire la alegerile locale care au avut loc în Republica Moldova la 14 iunie 2015.
Publicaţia reprezintă o sinteză a structurii alianțelor electorale în consiliile raionale și a funcțiilor de președinte de raion, precum și o analiză a procesului de creare a majorităților din consiliile raionale în rezultatul alegerilor locale din 14 iunie 2015.
Căutare
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida