Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
Digest european
Vă aflaţi aici: // Home / Digest european / Educaţie
30.05.2017
Comisia Europeană a adoptat  la 30 mai 2017  noi inițiative privind învățământul școlar și superior, inclusiv o propunere privind monitorizarea parcursului profesional al absolvenților, cu scopul de a ajuta membre să adune informații despre evoluția absolvenților după terminarea studiilor.
11.01.2017
Setul oferă idei concrete pentru îmbunătăţirea colaborării în interiorul şcolilor, între şcoli şi în afara şcolilor, pentru a-i ajuta pe copii şi pe tineri să aibă succes în activitatea şcolară.
30.11.2016
Conducerea Ministerului Educației a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene, în cadrul căreia au discutat despre perspectivele de parteneriat în următorii ani.
18.11.2016
La Strasbourg, la 14-15 noiembrie 2016, a avut loc Conferința regională organizată în cadrul proiectului ”Promovarea educației pentru drepturile omului și a educației pentru cetățenie democratică în țările Parteneriatului Estic”.
17.11.2016
Colegiul Europei oferă un număr mare de burse pentru absolvenții de facultate care provin din țările din cadrul politicii europene de vecinătate pentru studii post-universitare pe parcursul anului universitar 2017-2018.
2014-2020
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida