Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
Biblioteca virtuală
Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” a publicat Antologia bunelor practici ale autorităților publice locale din Republica Moldova, ediția 2015.
Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei a examinat, la 21 octombrie 2015, o recomandarea cu privire la alegerile locale care au avut loc în Republica Moldova la 14 iunie 2015.
Declaraţia pune în evidenţă importanţa conştientizării autorităţilor locale şi regionale cu privire la rolul lor în consolidarea drepturilor omului.
Sursa: CPLRE
Ediţia 2014 a Situaţiei Congresului oferă un rezumat al activităţilor Congresului Puterilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2014.
Sursa: none
Manualul oferă o introspectivă asupra Consiliului Europei, asupra a ceea ce înseamnă el şi a felului în care lucrează. El descrie rolul pe care l-au jucat organismele instituţionale cheie ale Organizaţiei noastre.
Căutare
Mesajele europene în afişele Platformei
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida