Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
Biblioteca virtuală
Vă aflaţi aici: // Home / Biblioteca virtuală / Democratie
Drepturile omului, democraţia şi securitatea sunt puse în pericol pe întregul continent, se poate conchide din ultimul raport anual al Secretarului General al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland.
Studiul cuprinde  un inventar actualizat al normelor de finanțare a partidelor în statele membre ale Uniunii Europene,  o trecere în revistă a reglementărilor emise privind campaniile de referendum.
Raportul Secretarului General al Consiliului Europei,  Thorbjørn Jagland, defineşte lipsa independenţei justiţiei în numeroase ţări europene şi ameninţările la adresa libertăţii de exprimare în toată Europa, ca două dintre cele mai mari probleme ale securităţii democratice.
Publicaţia reflectă opiniile unor analişti notorii cu privire la pertinenţa, credibilitatea şi vizibilitatea Consiliului Europei.
Publicaţia este editată în cadrul seriei dezbaterilor cu privire la identitatea europeană, organizate de către Consiliului Europei, în perioada 2013-2014.
Căutare
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida