Harta site Contacte
Loading
Pagina Proiectului “Responsabilitate individuală şi cetăţenie activă” poate fi consultată în Compartimentul „Informare Europeană” al Portalului
Informare Europeană
Periodice

 

Ştirile Cooperării cu UE : Buletinul bi-lunar al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova

Acest buletin include ştiri şi anunţuri despre evenimentele curente care au loc în cadrul Proiectelor Finanţate de Uniunea Europeană.

02, 2013/ 04.2013/ 07.2013
Arhiva

Buletinul Informativ “TWINNING, TAIEX, SIGMA, CIB, COORDONAREA ASISTENŢEI EXTERNE - MOLDOVA" este editat de către echipa Direcţiei asistenţă externă din cadrul Cancelariei de Stat/UNC/BAP şi a proiectului UE „Suport pentru Cancelaria de Stat - TTSIB", cu susținerea financiară a Uniunii Europene.În cadrul buletinului sunt incluse ştiri privind instrumentele asistenței externe, articole, interviuri, precum și alte informaţii relevante.

Arhiva
EUROMONITOR  -   sursă independentă de informare a societății moldovenești despre progresul atins de Republica Moldova pe parcursul anilor 2005-2012 în eforturile sale de integrare europeană.


 
Parteneriatul de Mobilitate

Buletin Informaţional


2009-2012
 

Sinteze şi Dezbateri de Politică Externă / APE

Newsletter-ul este elaborat în baza emisiuniilor radiofonice , realizate de Asociaţia pentru Politică Externă (APE) în comun cu Friedrich-Ebert-Stiftung (FES).

ARHIVA 

2014-2013,

2012/ 2011 / 2010 / 2009

 

Buletinul de Politică Externă/ IDIS Viitorul

Buletinul de Politică Externă editat de IDIS "Viitorul  reprezintă o serie de analize, scrise de experţi locali şi străini, dedicate celor mai importante subiecte de politică externă, progreselor  Republicii Moldova în eforturile sale de apropiere de UE,  dezvoltărilor majore din Marea Neagră, cooperării cu organizaţiile internaţionale şi activităţilor de menţinere a păcii din regiune.

 

Suplimentul „Obiectiv European” e distribuie împreună cu patru ziare membre ale API, inclusiv un ziar naţional - „Jurnal de Chişinău” - şi trei ziare regionale: „Observatorul de Nord” (Soroca), „Cuvântul” (Rezina) şi „Gazeta de Sud” (Cimişlia).editat de Asociaţia Presei Independente (API)
   
Campania IPN Asocierea cu UE pe înţelesul tuturor” (rom. rus, eng)

  

 


 

 
©2011, Moldova Europeana
DQ Team
Menţinerea portalului în perioada 2014-2015 a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA
Portalul a fost realizat de Centru de Resurse "DIALOG-PRO" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei sau Sida